top of page
Zeskamp
Zeskamp

za 15 jun

|

IJsclub De Blauwe Beugel

Zeskamp

Aan al het moois komt een eind, zo ook aan dit Dorpsfeest. Kom samen met ons deze week afsluiten, het terras is tot 23.00 uur geopend!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

15 jun 2019, 13:00

IJsclub De Blauwe Beugel, Konnetlaantje 29, 1435 HV Rijsenhout, Nederland

Meer informatie

In samenwerking met IJsclub de Blauwe Beugel organiseert Dorpsfeest weer de spetterende zeskamp!

Teams bestaande uit 6 personen kunnen zich inschrijven voor de zeskamp via de website van Dorpsfeest, www.dorpsfeestrijsenhout.nl. Deelname kost €10 per team. Ga onderling de strijd met elkaar aan? Nodig je vrienden, kennissen en collega’s uit om deze uitdaging aan te gaan. Zijn jullie het snelst tijdens de bierkrattenrace en het behendigst door de stormbaan? De winnaars van de zeskamp krijgen naast eeuwige Rijsenhoutse Roem natuurlijk ook een toffe prijs! Durf jij de strijd aan? Natuurlijk zal er op deze strijdlustige dag ook worden gezorgd voor de inwendige mens met heerlijke eetkramen en een gezellig terras.

Helaas komt ook aan dit mooie Dorpsfeest een eind, maar wij gaan nog even door bij IJsclub de Blauwe Beugel. De DJ zal nog wat lekkere deuntjes draaien, terwijl wij allemaal nog even genieten van een heerlijk drankje. Ons terras zal geopend blijven tot 23:00 uur. Nodig uw vrienden, buren, kennissen of collega’s uit om met elkaar na te genieten van weer een geslaagd en gezellig Dorpsfeest.

Deel dit event

bottom of page