top of page
Open Dag Brandweer Rijsenhout
Open Dag Brandweer Rijsenhout

za 08 jun

|

Parkeerterrein Konnetlaantje

Open Dag Brandweer Rijsenhout

Kom een kijkje nemen bij de open dag van de vrijwillige brandweer van Rijsenhout. Zij pakken uit met o.a. 11 wagens uit de regio en verschillende demo's en natuurlijk mag Brandweerman Sam ook niet ontbreken.

Tijd en locatie

08 jun 2024, 12:00 – 16:00

Parkeerterrein Konnetlaantje , Konnetlaantje 29, 1435 HV Rijsenhout, Nederland

Meer informatie

Kom op zaterdag 8 juni naar de open dag van Brandweer Rijsenhout!  

Ontdek het brandweerleven van dichtbij tijdens de Open Dag. Deze spetterende dag staat vol met leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud.

Neem een kijkje in verschillende voertuigen uit de regio, van brandweerwagens tot hoogwerkers. Zelf de hand aan de slag? Probeer eens te knippen met redgereedschap of blus met een echte brandslang. Meemaken van een demo vlam in de pan en gasfles ontploffing is ook zeker een hoogtepunt. Stap in de virtuele realiteit tijdens de XVR Belevingen en ervaar hoe het is om bij een brand te zijn. De kleintjes kunnen Brandweerman Sam ontmoeten voor een meet & greet. Springen op het springkussen mag natuurlijk niet ontbreken. Kom alles te weten over de Jeugdbrandweer en praat met onze brandweerlieden over hun werk en de mogelijkheden om bij de brandweer te komen werken bij Werving & Informatie.

De Open Dag is gratis toegankelijk voor iedereen. Er is wat lekkers te eten en te drinken om er een gezellige middag van te maken.

Kom langs en maak er een onvergetelijke dag van!

Na afloop van de open dag kan je aansluiten bij de Kick-Off Borrel bij IJsclub de Blauwe Beugel waar de coverband Later! zal optreden en DJ Ard heerlijke plaatjes zal draaien!

Deel dit event

bottom of page