top of page
Kerkdienst
Kerkdienst

zo 09 jun

|

De Ontmoetingskerk

Kerkdienst

Om 10:00 zal er op 9 juni in de Ontmoetingskerk een kerkdienst zijn waar we elkaar zullen ontmoeten rond muziek, lezingen, gebeden en samenzang. Het thema van dit jaar is: “Ga mee, en ontmoet elkaar!”

Tijd en locatie

09 jun 2024, 10:00

De Ontmoetingskerk, Werf 2, 1435 KP Rijsenhout, Nederland

Meer informatie

Om 10:00 zal er op 9 juni in de Ontmoetingskerk een kerkdienst zijn waar we elkaar zullen ontmoeten rond muziek, lezingen, gebeden en samenzang.

Het thema van dit jaar is: “Ga mee, en ontmoet elkaar!”

Levend in een wereld waarin er van alles gebeurt aan vreugde en geluk, hebben we ook te maken met verdriet en moeilijkheden. De oorlogen in de Oekraïne, en het Midden-Oosten duren nog steeds voort, met stromen van vluchtelingen als gevolg. Ook kampen we met een verval van normen en waarden, waardoor mensen ernstig beschadigd kunnen worden. Op 9 juni willen we er met elkaar bij stilstaan hoe troostend het is dat God ons mensen ontmoeten wil om ons bij te staan, juist midden van alle ellende. En hoe goed is het dat we de mogelijkheid hebben om onderdak te kunnen bieden aan degenen die dat nodig hebben en dat we daarmee iets van Gods liefde kunnen laten zien. Dat is de kracht waaraan we ons willen vasthouden, te midden van alle onzekerheden in ons leven. Goed om elkaar daarom te ontmoeten en te bemoedigen. Muzikale medewerking aan deze dienst wordt verleend door André Keessen, en het Aalsmeerse koor CARITAS.

De opbrengst van de collecte gaat zoals gebruikelijk naar de Stille Armoede in ons dorp

Deel dit event

bottom of page