top of page
Kerkdienst
Kerkdienst

zo 09 jun

|

Ontmoetingskerk

Kerkdienst

Dit jaar is het thema van de kerkdienst "Waar het hart vol van is...". Daar kun je alle kanten mee uit; het hart kan vol zijn van hele mooie, maar ook hele lelijke dingen. De muzikale medewerking wordt verleend door Reflection uit Wormerveer.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

09 jun 2019, 10:00

Ontmoetingskerk, Werf 2, 1435 KP Rijsenhout, Nederland

Meer informatie

Ook dit jaar zal het Dorpsfeest traditiegetrouw van start gaan met de kerkdienst. Fris op de ochtend beginnen we op zondag 9 juni a.s. om 10.00 uur, maar vanaf 09.00 uur bent u al welkom en staat de koffie voor u klaar. Voor velen is deze gezamenlijke dienst een hoogtepunt in het jaar en zeker een moment om naar uit te zien en mee te beleven! Een plek, waar je elkaar als dorpsgenoten tegenkomt om gedachten, woord en gesprek te delen met elkaar.

Het thema waar we ons in willen verdiepen is dit jaar het raadselachtig klinkende: “Waar het hart vol van is…” Daar kun je alle kanten mee uit; het hart kan vol zijn van hele mooie, maar ook hele lelijke dingen. Ons wordt voorgehouden dat we vrij zijn om onze keuzes te maken in het leven. Als we ons laten leiden door de Geest van God en ons geweten, dan kan ons hart overlopen van liefde.., niet altijd even gemakkelijk, maar we hoeven het niet alleen te doen.

Muzikale medewerking wordt verleend door Reflection uit Wormerveer. En verder, u weet het al: we vragen u als entreebewijs iets mee te nemen. Evenals vorig jaar zullen in de betrokken kerken van tevoren kaartjes worden opgehangen die u uit kunt kiezen en mee kunt nemen, zodat u bij de boodschappen een paar dingen kunt kopen die meegaan met de pakketten van de voedselbank die iedere week in Rijsenhout worden uitgedeeld. Een vertrouwd en dankbaar idee. De opbrengst van de collecte gaat naar de stille armoede in ons dorp.

Wij nodigen u, jullie van harte uit om gezamenlijk te kijken hoe wij Gods geest kunnen ervaren, ook als omsingeld dorp in een oprukkende wereld in ontwikkeling. Graag tot ziens op 9 juni a.s.!

Deel dit event

bottom of page