top of page
Gezamenlijke Kerkdienst
Gezamenlijke Kerkdienst

zo 11 jun

|

Ontmoetingskerk Rijsenhout

Gezamenlijke Kerkdienst

Waar houd je, je aan vast in het leven? Hoe kijk je vooruit, bezie je het verleden en blijf je vol vuur in het leven in staan, omringd door alle onzekerheden van onze tijd?

Tijd en locatie

11 jun 2023, 10:00

Ontmoetingskerk Rijsenhout, Werf 2, 1435 KP Rijsenhout, Nederland

Meer informatie

We staan allemaal wel eens stil bij de toekomst. Maar we leven in het “hier en nu”, en kijken ook wel eens terug…. in een wereld waarin er van alles gebeurt: vreugde, geluk, maar ook verdriet en moeilijkheden. De covid-epidemie ligt nog maar net achter ons, of de oorlog in de Oekraïne is uitgebarsten. Een strijd die ook ons treft, zowel in emoties alsook in onze portemonnee. En in ons persoonlijk leven kan het net zo goed aardig ‘rommelen’. 

Waar houd je, je aan vast in het leven? Hoe kijk je vooruit, bezie je het verleden en blijf je vol vuur in het leven in staan, omringd door alle onzekerheden van onze tijd? Allemaal vragen waar we net na het Pinksterfeest tijdens de dienst mee bezig willen zijn als aftrap voor de tijd die ons wacht en ons dagelijks leven. Met meeneming van deze drie kernwaarden: vertrouwen, vriendelijkheid en verdraagzaamheid

Laten we die om te beginnen in ons dorp uitdragen. Muzikale medewerking wordt verleend door André Keessen, en de dorpsband 4HIM van eigen bodem! 

De opbrengst van de collecte gaat zoals gebruikelijk naar de Stille Armoede in ons dorp. Wij nodigen jullie van harte uit om gezamenlijk met ons mee te denken, te vieren en te zingen en de toekomst met vertrouwen tegemoet te treden. 

Deel dit event

bottom of page