Programma 2018


Zondag 10 Juni

Gezamenlijke kerkdienst - Ontmoetingskerk

 

Fris op de zondagochtend zal de dienst om 10:00 van start gaan. Dit jaar staat de dienst in het thema van "hoogspanning". De dienst wordt voorbereid door ds.  Jaco Weij, pastor Loek Seeboldt en ds. John Vrijhof. De muziek zal worden verzorgt door Bright uit Noordwijk, en André Keessen. Als entree wordt er van u gevraagd om levensmiddelen mee te nemen, u kunt vooraf een keuze maken door middel van de kaartjes die te vinden zijn in de kerken. 



Motor tourrit - Dorpshuis de Reede

 

Verder zal zondagmiddag de jaarlijkse motor tourrit plaatsvinden. De route is vanaf 11:00 af te halen bij de Reede. De tour zal om 12:00 van start gaan. Na afloop van de tour is er bij de Reede mogelijkheid om na te praten onder het heerlijk genot van een vers broodje hamburger van de BBQ. 



Fietspuzzeltocht - Dorpshuis de Reede

 

"Hoe goed kent u Rijsenhout" is het thema van de eerste Rijsenhoutse fietspuzzeltocht. Deze tocht is voor jong en oud en brengt u langs de mooiste plekjes in Rijsenhout. De uitdaging van de tocht is niet om de snelste tijd te rijden, maar om de juiste route te rijden en de juiste oplossingen te geven.  

 



Racefietstour - IJsclub de blauwe beugel

 

Onder leiding van een voorrijder zal een tour worden gereden van ongeveer 65KM. De tour zal om 12:00 van start gaan bij de ijsclub en rond 15:00 eindigt de tour bij Dorpshuis de Reede waar gelegenheid is voor een heerlijk verkoelend drankje of een heerlijk broodje hamburger van de BBQ. Het dragen van een helm is verplicht en deelname is gratis!



Pokemon League toernooi - Dorpshuis de Reede

Er zal een kaarttoernooi worden gehouden in drie verschillende leeftijdsgroepen. Om 10:00 zal de zaal openen en om 11:00 zal het toernooi van start gaan! Voor de winnaars zijn er mooie prijzen! Vermeld tijdens het aanmelden in de mail je naam en het aantal personen waarmee je komt. 



Maandag 11 juni

Keezbord toernooi - Ontmoetingskerk

 

Voor het eerst wordt er een toernooi van het oud Hollandse spel Keezbord georganiseerd. Het spel is een combinatie van Mens erg je niet en pesten. Dit betekend plezier voor jong en oud! Het toernooi start om 19:30 en deelname kost €5,- per persoon. 



Klaverjassen en domineren - Dorpshuis
de Reede

 

Stichting Zorgzaam Rijsenhout organiseert deze avond open kampioenschappen klaverjassen en domineren voor alle inwoners van Rijsenhout en geïnteresseerde. Deelname aan deze avond kost €2,50 inclusief een heerlijk kopje koffie of thee. De deuren van de Reede zullen om 19:30 openen voor bezoekers. Ook zal er een verloting plaatsvinden met mooie prijzen!



Dinsdag 12 juni

Seniorenmiddag - Ontmoetingskerk

 

U zult in de ontmoetingskerk om 11:00 worden onthaald met een smakelijke lunch aangeboden door hotel Van der Valk. Samen met spel en zang zal het een dag worden vol gezelligheid. Deelname aan deze dag is volledig gratis en wordt u names onze sponsoren aangeboden. Meld u snel aan voor deze geweldige middag!



Tafeltennis en sjoel kampioen schappen - Dorpshuis de Reede

 

Nieuw dit jaar zijn de kampioenschappen tafeltennis en sjoelen voor zowel de jeugd als de volwassenen. Vanaf 16:00 zal het kampioenschap voor de jeugd van start gaan tot 18:00. Het kampioenschap voor de volwassenen start om 19:00. Of kom gewoon gezellig een kijkje nemen tijdens de spannende wedstrijden!



Bridge toernooi - Ontmoetingskerk

Bridge Club Rijsenhout organiseert een open bridge drive waarbij er wordt gespeeld in diverse lijnen waarbij rekening word gehouden met de speelsterkte. De deuren van de ontmoetingskerk zullen om 19:45 open gaan waarna het toernooi om 20:00 zal starten. Deelname aan deze avond kost €10,00 per paar. Bij deze prijs zit een kopje koffie, hapje en kleine attentie inbegrepen. 



Pub quiz - Anna's Hoeve

 

In teams zal er worden gestreden om geweldige prijzen. Deze avond staat garant voor een avond plezier voor jong en oud. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen en deelname kost €7,00 per persoon. 

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN!



Woensdag 13 juni

Buitenspeeldag - Dorpsplein de Werf

 

Sportservice Haarlemmermeer organiseert de nationale buitenspeeldag in Rijsenhout. Kinderen worden uitgenodigd om met elkaar verschillende spellen te spelen op de werf onder begeleiding van volwassenen. 



Touwtrekken - IJsclub de blauwe beugel

Het touwtrekken zal om 18:30 van start gaan met wedstrijden voor de jeugd. Deelname voor de jeugd is gratis. Vervolgens zal om 19:30 gestart worden met de wedstrijden voor de volwassenen. Deelname voor de volwassen kost €10. Teams bestaan uit 6 personen. Komt u de teams aanmoedigen onder het genot van een heerlijk drankje!



Donderdag 14 juni

Braderie - Dorpsplein de Werf

 

Vanaf 12:00 is de braderie geopend! Op de braderie is voor elk wat wils. In de middag zal er een gezellig terras worden geopend zodat u van een hapje en een drankje kan genieten bij het bekijken van de wielerronden samen met uw vrienden. 



Dikke banden race - Dorpsplein de Werf

De dikke banden race is georganiseerd door het comité Wielerronde van Rijsenhout en de Wielervereniging HSC de Bataaf. De dikke banden race is voor jongens en meisjes tussen de 12 en 15 jaar die geen wielerlicentie of basis lidmaatschap hebben bij de KNWU. Er wordt in verschillende leeftijdsgroepen geracet en het dragen van een wielerhelm is verplicht.



Wielerronde - Dorpsplein de Werf

 

De 54ste editie van de wielerronde zal om 16:30 van start gaan in Rijsenhout. Er zullen verschillende klasse worden gereden waaronder nieuwelingen, amateurs sportklasse, junioren en amateurs elite.

 

Geniet onder het genot van een hapje en een drankje van het terras van deze verhitte strijd onder de renners!



De Reünie - Dorpshuis de Reede

 

Om 21:00 open een prachtig aangekleed Dorpshuis zijn deuren. Dit is een goed moment voor u om met oude bekenden bij te praten of nieuwe vrienden te ontmoeten. Entree kost €10,00 en kaarten zijn hier te reserveren of in de voorverkoop verkrijgbaar. Ook aan de deur zijn de kaarten te koop! Wees er snel bij!



Vrijdag 15 juni

Kinderdisco - Dorpshuis de Reede

 

Van 19:00 tot 20:45 zijn de allerkleinste, tot 12 jaar, welkom voor een dansje! Kleed je op je mooist aan, lampjes in je schoenen en haar en je feestkleren aan. De disco zal plaatsvinden in de grote zaal van het Dorpshuis die word omgetoverd tot discoparadijs. 

 

Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee want het entree is gratis!



FIFA 18 toernooi - Dorpshuis de Reede

Om 21:00 zal het FIFA toernooi van start gaan in Dorpshuis de Reede. Hierbij gaan jong (vanaf 12 jaar) en oud de strijdt met elkaar aan in fantastische voetbalwedstrijden om de geweldige prijzen! Meld je snel aan om deel te nemen of kom de spelers aanmoedigen onder het heerlijk genot van een drankje!



Zaterdag 16 juni

Familiedag - IJsclub de blauwe beugel

 

De hele familie is welkom deze zaterdag bij IJsclub de blauwe beugel. Deze dag is er te genieten van sport, spel en gezelligheid. Tijdens het zeskamp zullen de teams onderling te strijd met elkaar aan gaan. Ook zullen er verschillende demonstraties worden verzorgt. Waaronder duiken, auto-te-water en boogschieten. Verder komen later in de middag de auto's terug van het laatste rondje. Kom de teams aanmoedigen en de mooie wagens bewonderen onder het genot van een heerlijk hapje en drankje!



Het laatste rondje - IJsclub de blauwe beugel

Terug van weg geweest is het laatste rondje. Dit jaar zal de route weer langs wonderlijk mooie plaatsjes en gebieden lopen. De start is om 09:30 bij ijsclub de blauwe beugel en om 10:00 zullen de wagens de motoren starten. Deelname kost €30,- per equipe. Aanmelden kan alleen via hun website. Houdt de site van het laatste rondje in de gaten, want VOL=VOL!



Zeskamp - IJsclub de blauwe beugel

 

Ook dit jaar zullen teams tijdens zeskamp de onderlinge strijd met elkaar aan gaan! Dit betekend gegarandeerd plezier voor zowel de deelnemers als de toeschouwers. Teams bestaan uit 6 personen. Deelname kost €10,- per team. 

 

LET OP!! VOL=VOL! Schrijf je snel in!



Hollandse avond - Dorpshuis de Reede

Om het dorpsfeest goed af te sluiten zal er wordt er op de laatste avond nog een groot feest gebouwd met als thema Hollandse avond! Onder andere Laura Fischer en Ernest zullen het feest compleet maken met een geweldig optreden. Verder zullen er verschillende DJ's de avond compleet maken. Het dorpshuis zal zijn deuren om 21:00 openen en entree voor deze avond kost €10,-. 



Mede mogelijk gemaakt door

Wilt u ook Dorpsfeest steunen?
Klik hier!